Vinovatul în cazul Ţundrea, arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti au decis ieri ca Gheorghe Avram să fie arestat preventiv pentru 29 de zile. Bărbatul de 42 de ani din satul gorjean Comăneşti, acuzat de procurori că ar fi comis crima pentru care a fost închis Marcel Ţundrea, a fost arestat pentru furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis şi părăsirea locului accidentului.

 Gheorghe Avram va trebui să dea explicaţii şi în dosarul în care este cercetat pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe. Maria Petec (60 de ani), agresată în aceeaşi noapte la Ţicleni, l-a recunoscut: „Avram este cel care m-a bătut. A venit peste mine în casă, m-a luat cu mâna de gât, să mă omoare. Mi-a dat cu bocancul în obraz, parcă dădea într-un dovleac, şi mi-a pus mâna la gură ca să nu ţip".

Marius Iacob, procurorul-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a anunţat că va reveni luni în Gorj pentru reluarea audierilor. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite