Târgu-Jiu: Video Exclusiv/ Tatăl agresor povesteşte cum şi-a lovit fiica premiantă cu o bâtă în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Video Exclusiv/ Tatăl agresor povesteşte cum şi-a lovit fiica premiantă cu o bâtă în cap
Târgu-Jiu: Video Exclusiv/ Tatăl agresor povesteşte cum şi-a lovit fiica premiantă cu o bâtă în cap

Alexandra are vârsta de 12 ani şi este elevă în clasa a V-a. Fata a luat numai premiul I, dar, în urmă cu doar câteva zile, a căzut victimă violenţei tatălui său

Iulian Rădulescu cel care şi-a lovit fiica premiantă cu o bucată de lemn în cap povesteşte că totul s-a întâmplat în mod accidental şi din cauză că era băut. Iulian Rădulescu s-a certat luni seară cu soţia lui, Filoftea, pe care a vrut s-o lovească, dar lemnul s-a oprit în capul mezinei Alexandra, în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a V-a. Mama acesteia a fost lovită şi ea de către soţul agresor şi s-a refugiat împreună cu fata ei la o vecină, de unde au fost duse la spital pline de sânge.
Filoftea Rădulescu a depus plângere la poliţie împotriva soţului agresor şi s-a adresat Direcţiei pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Iulian Rădulesccu a fost amendat cu 200 de lei, iar Alexandra a fost inclusă într-un program prin care i se va asigura protecţie, fiind permanent vizitată şi observată. În plus, Filoftea spune că a introdus acţiunea de divorţ.

Cele două surori sunt premiante

Nu doar Alexandra a fost lovită, ci şi sora ei mai mare, Loredana, în vârstă de 14 ani. Cele două învaţă la Şcoala generală din satul Corneşti şi sunt premiante. „Pe Loredana am bătut-o pentru că mi-a răspuns şi a vorbit necunovincios. Oricine a luat bătaie când a fost mic. La Alexandra ţin cel mai mult“, a precizat Iulian Rădulescu.
Alexandra a luat în şcoala primară numai premiul I, iar Loredana este una dintre cele mai bune eleve din şcoală, obţinând din clasa a I-a şi până acum premiul I. „Amândouă fetele învaţă foarte bine. Loredana are numai note foarte bune şi a luat premiul I în clasele a V-a şi a VI-a. Alexandra a avut numai note foarte bune în clasele primare şi acum este în clasa a V-a. Mama lor s-a interesat mereu de situaţie lor şi a venit la şedinţe. A venit şi soţul la o şedinţă, care s-a desfăşurat în sat“, ne-a spus Mihaela Priescu, diriginta Loredanei.

Iulian Rădulescu îşi acuză soţia că nu îşi îndeplineşte datoriile în casă

Iulian Rădulescu spune că soţia lui a fost plecată timp de mai multe luni la muncă în Italia şi s-a întors acasă schimbată, bănuind-o de infidelitate. Bărbatul s-a enervat luni pentru că nu-şi găsea telefonul mobil, iar soţia lui a ţipat la el şi l-a jignit. „Nu mi-am găsit telefonul şi aveam nevoie să sun. A început să ţipe la mine şi să mă jignească. Ea mereu foloseşte fetele drept scut. Mie îmi place ordinea şi ea nu face nimic. Sunt pline camerele de haine nearanjate şi de vase nespălate. Eu singur am construit casa. Ea nu m-a ajutat deloc. A venit din Italia, dar nu a venit cu bani. Eu ce să cred? După ce a venit, îmi spunea numai «alcoolist împuţit». Cât timp ea a fost plecată, eu m-am ocupat îngrijirea fetelor. Le-am dat să mănânce şi le-am spălat. Nu cred că s-au plâns că nu am avut grijă de ele. Poate să spună oricine din sat“. 

Scandalul a pornit de la un telefon mobil

Filoftea Rădulescu, mama celor două fete, spune că a mai fost bătută de soţ, iar totul porneşte de la consumul exagerat de băutură: „De la un telefon a pornit scandalul. Prima dată s-a dus afară să ia o stinghe şi fetele au închis uşa. A spart geamul cu pumnul. Fetele au sărit în apărarea mea. S-au băgat între noi şi a lovit-o pe cea mică. Nu a vrut să o lovească. Nu este prima dată când mă bate. Am fost în Italia să muncesc cu acordul lui pentru că el nu vroia să meargă la muncă. Mă bănuieşte pentru că eu nu suport când bea. Se schimbă lucrurile atunci când se îmbată. Nu mă mai pot înţelege cu el. În rest este un om cu care mă pot înţelege“.


 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite