Târgu-Jiu: Victorie importantă pentru Energia în meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari  au reuşit în această seară o victorie importantă în deplasare, în faţa echipei Steaua Turabo, impunându-se în prelungiri cu scorul de 84-81.

Echipa gorjeană a condus aproape tot jocul deşi Steaua s-a apropiat mereu la diferenţe mici şi a preluat şi conducerea.La pauză gorjenii conduceau, scor 40-45, diferenţa fragilă fiind făcută în ultimele secunde. Energia a condus cu 10-2 după primele cinci minute de joc dar în a doua jumătate a primului sfert gazdele au egalat, scor 18-18. După primul sfert al jocului Energia avea deja un avantaj de cinci puncte, scor 23-28.

După ce Steaua a revenit de două ori în sfertul doi, luând un avantaj fragil pe tabelă, Energia a revenit şi a intrat cu avantaj la pauză, scor 40-45. În cel de-al treilea sfert Energia a condus şi la 13 puncte, scor 48-61, dar Steaua a reuşit spoi să înscrie de 16 puncte, după sfertul trei scorul fiind egal, 64-64. Ultima parte a meciului a fost decisivă pentru stabilirea câştigătorului Steaua ajungând la o diferenţă de doar trei puncte, Energia revenind şi de această dată iar finalul de meci fiind presărat doar cu faulturi şi lovituri libere.

Energia a înregistrat astfel a doua victorie din acest retur şi a urcat pe locul nouă în prima ligă. Miercuri gorjenii vor juca acasă cu Atlasib Sibiu în cea de-a treia etapă din retur.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite