Târgu-Jiu: Victorie cu mari emoţii pentru Energia Rovinari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Energia a învins greu pe BC Mureşul Târgu Mureş
Energia a învins greu pe BC Mureşul Târgu Mureş

Energia Rovinari s-a impus în meciul din această seară cu Mureşul Târgu Mureş, scor 79-74, după un joc tensionat în care oaspeţii au condus pe tabelă cea mai mare parte a jocului.

După ce Mureşul a preluat conducerea pe tabelă, la câteva minute de la debutul partidei, oaspeţii păreau să fie câştigătorii meciului. La pauză conduceau cu 47-31 dar din sfertul trei energia a dat semne de revenire şi s-a impus cu 15-14 după care în ultimul sfert a făcut spectacol recuperând diferenţa şi impunându-se clar cu 33-14.

La finalul partidei antrenorul Theo Evans a recunoscut că meciul a fost extrem de dificil şi că Lupusavei a câştigat practic jocul: „Nu ne puteam imagina un meci mai greu, asemănător cu meciul pe care l-am jucat la Târgu Mureş. Acum ei au început bine meciul, la pauză aveau peste 53 % procentaj la aruncările de trei puncte, dar ştiam că se văr răci cândva chiar şi pivoţii lor aruncau bine de trei puncte, aşa că a trebuit să facem câteva modificări, am trecut în zonă şi l-am introdus pe Lupusavei care putem spune că ne-a câştigat meciul.”


Energia Rovinari – Mureş Târgu Mureş 79-74 (20-25, 11-22, 15-14, 33-13)
Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 1.000
Energia: Tyner (8), Troupe (11), Lupusavei (9), Darby (21), Căpuşan (10), Apostol (5), Trim (15), Amarghioalei, Barber, D. Ilie, Alionescu, Stroescu. Antrenor: Theo Evans.
Mureş: Tomic (14), Pociukonis (11), Pora (7), Peciukas (11), Melnik (7), Vlaicu, Masiulis (16), Cooley (8), Pascu, Jakab. Antrenor: Audrius Prakuraitis
Arbitri: Marius Ciulin, Mircea Şerban şi Bogdan Podar.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite