Târgu-Jiu: Costi Velcev, căutat de clarvăzători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Costi Velcev, căutat de clarvăzători
Târgu-Jiu: Costi Velcev, căutat de clarvăzători

Mai multe persone care susţin că au puteri paranormale au venit la Rânca să-I ajute pe anchetatori. Deşi a fost căutat şi în bârlogul ursului, Costi nu a lăsat nicio urmă, a noua zi de căutări sfârşindu-se fără rezultate .

S-au scurs nouă zile de la dispariţia micuţului Constantin Velcev, în vârstă de 7 ani. Azi-dimineaţă, 215 voluntari, jandarmi, salvamontişti, poliţişti comunitari, agenţi de pază şi ziarişti au format un cordon uman de un kilometru şi jumătate cîutând în fiecare colţişor pe o distanţă de zece kilometri. Cei trei câini de salvare i-au însoţit permanent pe căutători. În ciuda eforturilor, Costi este dispărut fără urmă.

Localnicii au participat şi ei la căutări chiar din seara în care micuţul a dispărut. „Am căutat în noaptea aceea toate gurile canal şi împrejurimile. Am răscolit orice colţişor. Copilul ăsta a fost furat, pentru că nu avea cum să-l înghită pământul”, a afirmat categoric Ion Mocioi, de 59 de ani.

Toate hainele copilului, luate pentru cercetări

Bunica micuţului aşteaptă înfrigurată orice semn. „Mi-au luat criminaliştii toate hainele copilului pentru cercetări. Le-au dat câinilor să-i ia urma”, a declarat Nadejda Abruza. Hainele copilului au fost folosite, potrivit poliţiştilor, şi pentru cercetări care să stabilească dacă micuţul era abuzat de familie.

Mai citiţi şi:

Constanţa: Băiatul din Techirghiol dispărut la Rânca este căutat cu aparate de vedere pe timp de noapte
Constanţa: O clarvăzătoare dă speranţe în cazul Costea

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite