Târgu-Jiu: Vasile Stângă are şanse să preia echipa naţională de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Stângă n-ar vrea să renunţe la Pandurii dacă va fi numit antrenorul naţionalei
Vasile Stângă n-ar vrea să renunţe la Pandurii dacă va fi numit antrenorul naţionalei

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Handbal va propune mâine un nou antrenor al Naţionalei acesta putând fi chiar actualul tehnician al Energiei Pandurii, Vasile Stângă.

Naţionala de handbal a României ar putea fi antrenată anul viitor de Vasile Stângă. Preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean Energia Pandurii, Gore Popescu, a precizat azi că o propunere care sa va face mâine pentru postul de selecţioner este cea a lui Vasile Stângă: „Dacă va fi numit însă, Stângă va continua cu Pandurii până în vară, în paralel cu naţionala,  iar din vară ne vom căuta un alt antrenor pentru că nu cred că Stângă e adeptul acestei idei de a antrena şi o echipă de club. Dar am discutat deja cu dânsul şi a spus că nu intenţionează să renunţe la echipă.”

Stângă:  "Naţionala nu se refuză!”


Antrenorul Energiei a aflat că e pe lista propunerilor penru postul de selecţioner dar a precizat că nu vrea să renunţe deocamdată la echipa sa de club: „Am înţeles că e posibil să fiu propus acolo şi naţionala nu se refuză. Am o singură condiţie dacă voi fi propus, să fiu lăsat până în vară să antrenez şi Pandurii şi Naţionala. Dacă nu mi se va permite acest lucru, nu voi accepta să merg la naţională. Mi-ar părea rău să plec acum de la Pandurii pentru că e o strategie de dus la bun sfârşit aici. Iar dacă echipa merge în cupele europene acum conducerea vrea ca anul viitor să se lupte pentru titlu.”



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite