Târgu-Jiu: Vasilache vrea să joace în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Vasilache şi-a exprimat dorinţa de a juca în străinătate la plecarea de la Târgu Jiu. Mijlocaşul spune că va accepta totuşi şi o eventuală ofertă din ţară precizând că cine va oferi suma de transfer pentru el va fi mulţumit de tranzacţie.

Prezent la vestiarul echipei pentru a-şi lua rămas bun de la colegi, Vasilache le-a urat acestora mult succes mai departe: „Eu m-am înţeles bine cu băieţii. De fapt, chiar am ţinut să-mi iau rămas bun de la ei şi le-am urat multă baftă în continuare.”

Se va retrage o perioadă la Cluj

Mijlocaşul pandurilor a explicat că va merge acasă la Cluj unde îl aşteaptă viitoarea sa soţie şi după ce se va linişti şi îi va trece şi accidentarea se va decide ce drum va urma:  „O să merg acum acasă la Cluj deocamdată iar după ce mă voi mai linişti mă voi gândi şi la ce echipă aş putea merge. Aş prefera să fie o echipă din străinătate dar e posibil să joc şi în ţară. Am dreptul să mă antrenez cu orice echipă, şi ei pot să mă cumpere dacă se va ajunge la un acord pentru un transfer cu 150 000 de euro plus TVA . Sunt sigur că cine va oferi aceşti bani pentru mine o să îşi da seama că merită.”
În privinţa ultimelor evenimente de la Pandurii, Vasilache a explicat că nu s-a dat accidentat ci chiar a avut probleme medicale: „Eu chiar am resimţit dureri la picior înaintea jocului cu Astra, deci eram accidentat. Îl înţeleg şi pe domnul Cârţu că mă dorea pe teren dar îl asigur că nu s-a putut. Nu pot să fac cantonamentul cu injecţii şi apoi să spun că nu joc la un meci oficial. Doar pentru ce m-am pregătit, nu să joc?”

E  jucătorul celor de la Pandurii până în iarnă    


La plecare Vasilache a explicat care e statutul său actual precizând că dacă nu va găsi nici o echipă dispusă să-l transfere el este în continuare jucătorul echipei Pandurii până în iarnă: „M-am întâlnit cu domnul preşedinte Condescu şi mi-a dat o hârtie în care se specifică că sunt liber să-mi caut orice echipă pentru a mă antrena şi a susţine probe de joc. Dar adevărul e că nu sunt chiar aşa de liber. Pentru că mi s-a comunicat că orice echipă care mă vrea va trebui să plătească suma de 150.000 de euro. Deocamdată mai am contract cu Pandurii până în iarnă şi, cel puţin teoretic, până mă va cumpăra cineva, sunt jucătorul Pandurilor. Abia din iarnă, după ce îmi va expira înţelegerea scrisă sunt liber de contract dacă nu îmi voi găsi echipă până atunci.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite