VIDEO/ Şofer cu buletinul expirat: „De trei săptămâni aştept să fiu programat. Nu-i interesează că mă amendează Poliţia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nervi întinşi la maxim la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Târgu-Cărbuneşti. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că şi astăzi, după ce au fost detaşaţi de urgenţă doi angajaţi de la Târgu-Jiu, au fost nevoiţi să aştepte mai bine de trei ore la coadă pentru cărţile de identitate.

Aproximativ 68.000 de oameni, din 20 de comune şi două oraşe din Gorj, pot să-şi ridice buletinul doar de la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Târgu-Cărbuneşti.

image

După ce Guvernul a trecut la restructurarea bugetarilor, patru dintre angajaţii acestei instituţii au fost disponibilizaţi, iar Mihaela Dimulescu a rămas şef-serviciu, având în subordine un singur angajat de la primăria din localitate, însă după ce tânăra s-a îmbolnăvit, nimeni nu a mai avut acces la baza de date.

Începând de ieri, reprezentanţii Prefecturii Gorj au detaşat la Târgu-Cărbuneşti doi angajaţi de la Târgu-Jiu, care au simţit pe propria piele ce înseamnă să munceşti la foc continuu.

E vorba de două persoane detaşate de la Direcţia Publică Locală de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu, care vor face temporar naveta la Cărbuneşti. Nu se va mai bloca activitatea, pentru că va fi cineva care va elibera documentele. Se fac demersuri la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru deblocarea a două posturi. E un caz special, pentru că oamenii au nevoie de cărţi de identitate“, a precizat Alina Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.



Oamenii au fost nemulţumiţi chiar şi în aceste condiţii, întrucât au fost nevoiţi să aştepte mai bine de trei ore la uşă. „Aştept de două ore şi nu mi se pare corect. Probabil că nu sunt angajaţi. Eu vin de la Săcelu şi trebuie să aştept“, a declarat Ion Roiu, un bărbat din Săcelu.

Târgu-Jiu

Este a treia oară când am fost programat. Vin de la Ţicleni şi acum văd că nu se mai ţine cont de programări. Vreau să mă încadrez în termenul legal şi să-mi schimb buletinul“, a spus Daniel Mititica, un alt bărbat, din Ţicleni.

Există şi oameni cărora le-a expirat buletinul de două săptămâni. „De trei săptămâni am venit şi m-a programat acum. Am buletinul expirat de două săptămâni de zile şi am menţionat asta din timp,. Am venit aici şi le-am zis că buletinul îmi expiră peste o săptămână,  dar mi-au spus spus că nu îi interesează dacă mă opreşte Poliţia şi iau amendă, pentru că sunt şofer. Aştept de azi-dimineaţă de la 08.00. Vin de la Căpreni de zece ori ca să schimb un buletin. Aşa e procedura din ziua de astăzi. Funcţionari puţini, pe care i-au dat afară. E foarte groaznic“, a precizat Alexandru Dârlă, din Căpreni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite