Un şofer din Piatra Neamţ, acuzat că a ucis doi oameni, a fost prins la Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Stan (25 de ani) a fost prins la aproape 500 de kilometri de locul accidentului soldat cu două victime, petrecut luni dimineaţă pe un drum comunal din satul Avereşti, lângă Roman.

Ora 11.40 Şoferul care a provocat accidentul de la Ion Creangă a fost prins pe o stradă din Târgu Jiu

Constantin Stan, de 21 de ani, din comuna Horia a fost depistat de poliţiştii nemţeni, cu sprijinul colegilor din Gorj în municipiul Târgu Jiu.

„Persoana căutată a fost depistată în jurul orei 10.30, în timp ce se plimba pe o stradă din Târgu Jiu. Şoferul dubiţei implicate în accident va fi preluat sub escortă şi adus pentru audieri la Poliţia municipiului Roman", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Cei doi pasageri în maşină sunt şi ei reţinuţi pentru cercetări. Unul dintre aceştia, în vârstă de 17 ani, a fost prins luni seară, iar cel de-al doilea, de 21 de ani, din comuna Ion Creangă a fost preluat de poliţişti în timp ce cobora într-o staţie din comuna Horia dintr-un microbuz care venea de la Bucureşti.

Ora 11.10: Constantin Stan, şoferul maşinii care a ars după impactul mortal cu mopedul pe care erau doi tineri din Horia, a fost prins în urmă cu câteva minute. Oamenii legii au scotocit pădurea din zonă începând de ieri.

Ora 10.00: În acest moment, anchetatorii pun cap la cap versiunile celor doi martori ai accidentului de la Avereşti, pasageri în maşina găsită arsă alături de cele două victime. Unul dintre ei, un tânăr de 17 ani a fost prins aseară, iar al doilea s-a predat în această dimineaţă la Poliţie.

Neamţ: Două persoane au ars de vii în urma unui accident rutier

„Al doilea pasager al maşinii s-a predat singur la noi şi dă declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. Declaraţiile celor doi vor fi confruntate pentru a stabili împrejurările faptelor. În paralel, continuăm căutările pentru depistarea şoferului", a spus comisarul şef Constantin-Dragoş Bălău, şeful Poliţiei Municipale Roman.

Anchetatorii iau în calcul inclusiv ipoteza incendierii vehiculelor.

„Cu certitudine, a existat o ciocnire între cele două vehicule, dar luăm în calcul şi ipoteza că acestea s-au aprins din cauza impactului, şi ipoteza că au fost incendiate", a mai spus comisarul şef Bălău.

Unul dintre cadavre a fost descoperit sub maşină, iar al doilea la o distanţă de aproape 10 metri, pe câmp. Poliţiştii au stabilit că cele două victime, Mihai Hogea (31 de ani) şi Gheorghe Rotilă (32 de ani) erau pe moped în momentul în care s-au izbit de dubiţa Renault.

image
image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite