Un gorjean vrea să dea PRO TV-ul în judecată: „«Românii au talent», o mare cacealma. O făcătură!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Virgil Bîgiu a trecut de prima selecţie după ce a bătut cuie cu palma într-o scândură şi este nemulţumit că nu a mai fost chemat în semifinale.

Singurul român care a înfipt zece cuie în lemn în 45 de secunde şi-a căutat astăzi un avocat care să-l reprezinte în procesul pe care vrea sa i-l intenteze televiziunii care a difuzat show-ul „Românii au talent".

image

Bărbatul de 52 de ani, din comuna Mătăsari, consideră că a fost nedreptăţit în cadrul acestui concurs şi le aduce acuzaţii grave celor care au făcut selecţia participanţilor.

image
image

„Vreau să dau în judecată PRO TV-ul, pentru că am fost într-un concurs, am mers mai departe în semifinală şi apoi m-am trezit că nu mai apar pe listă, după ce s-a transmis emisiunea în care am primit trei de da. Cum am fost exclus din semifinală? A fost o făcătură. La început am sperat că o să câştig, pentru că tocmai de aceea am şi mers la Timişoara de două ori. Reprezentanta televiziunii, Ana-Maria Negotei, mi-a trimis mesaje că sunt acceptat, a cerut informaţii suplimentare, imediat după ce am aparut la televizor, mi-a cerut detalii despre toată viaţa mea, i le-am trimis şi apoi nu a mai apărut nimic. După semifinale, nici nu mi-a mai răspuns la telefon. Ar fi trebuit să fim invitaţi în platou, măcar un telefon să-mi fi dat să-mi spună pentru ce am fost ignorat“, declară Virgil Bîgiu.

image

Acesta îşi aminteşte că atunci când a fost la prima selecţie a fost pus să semneze un contract, căruia nu i-a dat însă prea mare atenţie, încrezător fiind în talentul său. Gorjeanul care poate stârni invidia oricărui tâmplar nu s-a gândit deocamdată câţi bani va cere ca daune în instanţă, dar speră să i se alăture şi ceilalţi perdanţi din cadrul competiţiei.

image

„Contractul pe care l-am semnat era de sute de pagini, însă am discutat în mare, pentru că nu aveai timp să stai să-l studiezi. Consider că am fost nedreptăţit, chiar dacă nu mergeam în finală trebuia să fie un concurs corect. Am fost pe banii mei peste tot, pentru o cacealma. Nu merita să câştige Ţuţu, eu l-aş fi votat pe Iustin Ianău. Nu înţeleg pe ce criterii s-a făcut departajarea. Noi am fost sportivi, fetele dansau la bară, cum ne-au departajat pe cei cu sportul, ne-au bagat în aceeaşi oală cu cei care cântă? Să-mi plătească daune morale, aştept să văd, poate vor fi şi alţi nemulţumiti şi să ne unim, astfel încât să nu se mai întâmple asemenea măgării“, mai spune Bîgiu.

Reprezentanţii televiziunii se apără

Angajaţii PRO TV-ului au o cu totul altă variantă. „După şase ediţii în care sute de talentaţi s-au prezentat în faţa întregii ţări şi au reuşit să obţina din partea juriului minimum doi de «DA», în editia de vineri, 25 martie, a avut loc o nouă selecţie. În urma unor dezbateri care au durat o zi întreagă şi pe care telespectatorii ProTv le-au putut vedea la ProTv, la finalul emisiunii, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au ales în cele din urmă dintre cei care au primit minimum doi de «DA» doar 48 de talente, pe care le-au trimis direct in semifinale. Imediat după editia din 25 aprilie, la finalul căreia s-au ales cei 48 de semifinalişti, numele acestora au fost postate pe site-ul emisiunii româniiautalent.ro", a precizat, pentru AdS, Camelia Cavadia, PR manager în cadrul PRO TV-ului.

„Nu există aşa ceva. Unde a fost difuzată emisiunea? Pe ce criterii au ales?“, a fost replica gorjeanului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite