VIDEO/ Un gorjean a făcut o cheiţă de aur pentru prinţul William şi un inel cu diamante pentru Kate Middleton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Pârâianu are o surpriză şi pentru Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a.

De când a aflat că prinţul William s-a logodit cu iubita sa, Kate Middleton, gorjeanul Ovidiu Pârâianu a început să realizeze inelul cu diamante şi cheiţa cu cele trei simboluri brâncuşiene. Acesta vrea să le ofere personal aceste cadouri, motiv pentru care va merge, la sfârşitul acestei luni, la Palatul Buckingham. Pentru regina Marii Britanii, artistul Ovidiu Pârâianu a pregătit un inel de dimensiuni impresionante, realizat astfel pentru a putea fi purtat peste mănuşă.

„I-am oferit o cheiţă şi preşedintelui George Bush, pregătesc una şi pentru Barack Obama. Cât despre cheiţa realizată pentru prinţul William şi inelul cu diamante pentru Kate Middleton, vreau să merg personal să le ofer aceste cadouri şi o să-i invit la Târgu-Jiu, să vadă Coloana Infinitului, Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii. Poate că prinţul William va veni cu Kate Middleton în oraşul lui Brâncuşi, în luna de miere. Inelul reginei Marii Britanii este mai mare, pentru că se poartă peste mănuşă. Curiozitatea feminină o va face să vadă despre ce este vorba şi să-l poarte. Este un inel care a prins la doamnele din înalta societate. Este un cadou şi nu contează valoarea materială. Mama m-a rugat, înainte să moară, să-i împlinesc dorinţa de a-i oferi reginei acest inel. Am unul şi pentru EBA, dar aştept momentul în care se va căsători”, a mărturisit Ovidiu Pârâianu, un fost technician proiectant minier.

Acesta a precizat că valoarea unui inel precum cel realizat pentru regina Elisabeta a II-a depăşeşte 10.000 de euro, iar banii investiţi provin din moştenirea primită de la părinţii săi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite