Târgu-Jiu: Păcurar are oferte din Ucraina şi Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Păcurar are oferte din Ucraina şi Spania
Târgu-Jiu: Păcurar are oferte din Ucraina şi Spania

Cel mai bun jucător al celor de la Pandurii în ultimi doi ani şi golgheter al echipei gorjene în acest tur, Alex Păcurar este curtat de CFR Cluj dar are oferte şi din Ucraina şi Spania.

Preşedintele pandurilor nu se opune plecării lui Păcurar dar spune că deocamdată nu s-a primit o ofertă concretă de la CFR: „Fără nici un fel de problemă Păcurar va pleca dacă va exista o ofertă concretă. Dacă e bine pentru jucător noi îl vom lăsa să plece. Dar nu am primit nici o ofertă concretă pentru el de la CFR,  au fost doar vorbe neoficiale.” Preşedintele a dezvăluit însă faptul că există oferte de la echipe din Ucraina şi Spania pentru Păcurar: „Eu am discutat mai mult cu el şi acum la Rânca dar toate ofertele lui au fost la acest stadiu de a-l întreba verbal. Are oferte şi din Ucraina şi din Spania dar el tatonează acum terenul.”

Un pas înainte pentru Păcurar

Condescu chiar este adeptul ideii ca un jucător să nu stea mai mult de patru ani la o echipă şi crede că CFR ar fi un pas înainte pentru Păcurar: „Există o anumită perioadă de 2-3 sau maxim patru ani când un jucător poate să dea tot ce are mai bun după care cred că intervine blazarea şi atunci e bine să facă pasul către o altă echipă chiar şi numai schimbând atmosfera. În acest caz e chiar mai mult, mai ales că la CFR sunt altele, cel puţin deocamdată, obiectivele faţă de cele stabilite de echipa noastră.” Oficialul a explicat că şi alţi jucători aflaţi în situaţii asemănătoare pot profita de jocurile viitoare pentru a demonstra că au valoare: „Sunt mai mulţi jucători care au oferte la noi şi au această posibilitate de a pleca la echipe mai mari. Sper ca ei, în următoarele opt etape să demonstreze mai mult şi să aibă mai mare căutare. Acum vin două meciuri acasă destul de grele cu Gaz Metan şi Urziceniul iar dacă ei vor ştii să fructifice avantajul terenului propriu va fi bine şi pentru ei.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite