Târgu-Jiu: UPDATE / A intrat cu maşina în gard din cauza ploii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani din Târgu Jiu a pierdut în această seară controlul autovehicolului BMW pe care îl conducea în Zona Podului de la Turcineşti, intrând cu maşina în curtea unor localnici cărora le-a dărâmat poarta şi gardul.

Din cauza neatenţiei la volan şi a lipsei de experienţă, tânăra Ileana Opriţa a pierdut controlul autovehiculului chiar la intrarea în Târgu Jiu, după o curbă nu foarte periculoasă. Ploaia şi carosabilul umed au făcut ca maşina să se răsucească de câteva ori pe şosea şi să se oprească pe gardul unor localnici dărâmându-l la fel ca şi poarta de acces.
Speriaţi, vecinii au chemat la faţa locului un echipaj de pompieri crezând că fata este imobilizată în autoturismul care a părăsit carosabilul, oprindu-se pe gardul pe care l-a distrus. Echipa de descarcere sosită la faţa locului nu a mai intervenit pentru că tânăra rănită a fost scoasă fără dificultate din autoturism de oamenii adunaţi la faţa locului.

Nu e prima dată când li se dărâmă gardul


Familia Cernitoiu care locuieşte în apopierea curbei respective este speriată de desele accidente care se produc în zonă şi produc pagube materiale. Ion Cernitoiu a povestit că stătea liniştit la televizor când a auzit bubuitura produsă de accident şi a fost chemat apoi de vecini să iese afară pentru că i-au dărâmat din nou gardul. În acest an bătrânii au mai avut parte de un astfel de eveniment rutier care a dus la distrugerea totală a gardului.

Tânăra şoferiţă şi-a revenit rapid din starea de şoc dar a fost transportată imediat după accident cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spăitalului Judeţean din Târgu Jiu unde  medicii au supus-o unor investigaţii pentru a stabili dacă prezintă leziuni interne. Agenţii de la Poliţia Rutieră fac verificări pentru a stabili exact condiţiile care au determinat producerea accidentului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite