Târgu-Jiu: UPDATE / S-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  UPDATE / S-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje
Târgu-Jiu: UPDATE / S-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje

O femeie din Târgu Jiu s-a aruncat aseară de pe un bloc cu zece etaje din zona 9 Mai. Florica Bucşaru locuia pe strada 23 August, dar nu în blocul de pe care s-a aruncat. Aceasta a urcat pe unul dintre blocurile turn cu zece etaje din apropierea Pieţei 9 Mai şi s-a aruncat în gol, decedând pe loc.


Motivele pentru care femeia în vârstă de 52 de ani a ales să îşi pună capăt zilelor nu se cunosc încă dar, potivit reprezentanţiilor Poliţiei Gorj, sinucigaşa era cunoscută cu afecţiuni psihice. Florica Bucşaru nu a lăsat nici un bilet de adio prin care să îşi motiveze gestul. 

Alertaţi de locatarii din bloc, poliţiştii care au sosit imediat la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. Femeia avea asupra sa cartea de identitate, poliţiştii aflând astfel cine este şi unde locuieşte. Oamenii legii au reuşit să  discute cu rudele persoanei decedate noaptea trecută şi au aflat că nu a lăsat să se înţeleagă că va recurge la acest gest, precizând totuşi că era abătută în ultima perioadă.

Locatarii blocului din care s-a aruncat femeia spun că nu o cunoşteau dar nici nu au văzut când a urcat pe bloc, unul dintre martorii de la eveniment precizând că doar a auzit când a căzut: „Am auzt doar un zgomot puternic când s-a prăbuşit pe trotuar dar n-am văzut când s-a aruncat de sus. Credem că de undeva de unde se aruncă gunoiul a sărit pentru că nu avea cum să ajungă pe bloc. Noi am coborât imediat şi am văzut doar trupul zdrobit şi plin de sânge. Până au ajuns cei de la Poliţie a stat un poliţist comunitar în zonă să păzească.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite