Târgu-Jiu: UPDATE Pandurii s-au impus cu 2-1 în amicalul cu Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  UPDATE  Pandurii s-au impus cu 2-1 în amicalul cu Internaţional
Târgu-Jiu: UPDATE Pandurii s-au impus cu 2-1 în amicalul cu Internaţional

Meciul amical disputast azi, de la ora 17:00, la Curtea de Argeş, între echipa locală Internaţional şi Pandurii Târgu Jiu s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru formaţia din Târgu Jiu care s-a impus prin golurile reuşite de Stângă şi Raskovic.

Partida s-a disputat pe stadionul din Curtea de Argeş, Pandurii efectuând deplasarea în această dimineaţă. Antrenorul Sorin Cârţu a dorit să testeze toţi jucătorii de care dispune în acest moment, mai puţin cei accidentaţi, luând cu el la Curtea de Argeş 24 de fotbalişti, printre care şi o serie de jucători de la Pandurii II.
În prima parte a meciului, au fost trimişi pe teren Stanca –  Pleaşcă, Rusu, Chibulcutean, Stancu – Dedu, Stângă, Păcurar, Câju - Tilincă, Arrieta iar în repriza a doua au jucat Mingote – Iclănzan, Kutlacic, Rada, Grecu - Hidişan, Nalaţi, Stanciu, Lazic – Stromajer, Raskovic. Au mai jucat în acest meci Avramescu şi Vlăduţi, ambii de la Pandurii II.
Nu s-au deplasat cu echipa de la Târgu Jiu jucătorii accidentaţi Martinovic, Cardoso, Murgan, Ghindeanu şi Diaconu şi nici Popete.

Scorul a fost deschis de căpitanul Florin Stângă în minutul 6, gazdele egalând după şapte minute prin Stoianof. Scorul final a fost stabilit de Raskovic care a înscris pentru 2-1 în minutul 60.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite