Târgu-Jiu: Gorjenii se vor îndulci în curând cu zahăr de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Gorjenii se vor îndulci în curând cu zahăr de la UE
Târgu-Jiu: Gorjenii se vor îndulci în curând cu zahăr de la UE

Primăriile din Gorj au primit cea de-a treia tranşă de făină acordată categoriilor defavorizate. Până la sfârşitul lunii octombrie urmează să ajungă în judeţ şi cantitatea de zahăr.

Până la această dată în municipiul Târgu-Jiu s-a primit o cantitate totală de 55.200 de kilograme, fiecare din cei 5.103 beneficiari cu domiciliul în Târgu-Jiu, primind o cantitate de 15 kilograme. Făina se distribuie prin intermediul Cantinei de ajutor social din cadrul Direcţiei Publice de Protecţie Socială, situată pe B-dul C-tin Brâncuşi, bl.3-parter.
Până în data de 12 octombrie 2009, doar 40% din beneficiari s-au prezentat pentru ridicarea cantităţii cuvenite de făină.
Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Gorj, zahărul va fi distribuit până la sfârşitul lunii.De aceste ajutoare beneficiază pensionarii care au venit până la 400 de lei, şomerii în plată, persoanele cu handicap grav şi persoanele care primesc ajutor social.
La ridicarea produselor este necesar să prezinte actul de identitate ( original şi copie), precum şi dovada încadrării într-una din categoriile de beneficiari prevăzute de H.G. nr. 600/2009.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite