Târgu-Jiu: Tricourile lui Hagi şi Gică Popescu, cele mai scumpe la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi a făcut cunoştinţă cu Andrei înainte de meci şi a donat o mie de euro pentru tratamentul său
Hagi a făcut cunoştinţă cu Andrei înainte de meci şi a donat o mie de euro pentru tratamentul său

Imediat după încheierea partidei caritabile de la Târgu Jiu au fost scoase la licitaţie tricourile cu care au jucat componenţii celor două echipe, preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu licitând pentru majoritatea tricourilor şi reuşind să intre în posesia celor mai importante.

image

Preşedintele Pandurilor a achiziţionat tricourile lui Gică Hagi – 3000 lei şi Gică Popescu – 3000 lei dar şi ale fostului antrenor de la Pandurii, Sorin Cârţu – 1200 de lei şi actualului antrenor Liviu Ciobotariu – 1000 de lei.


Belodedici a scos la licitaţie întreg echipamentul acesta fiind achiziţionat cu 1000 de lei de către preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. La fel a procedat şi arbitrul Ion Crăciunescu care a licitat întreg echipamentul, inclusiv prosopul contra sumei de 1000 de lei.

image



Suma strânsă din licitaţia tricourilor a fost donată familiei copilului de şapte ani Andrei Glăvan care are nevoie de un tratament pentru cancer după ce a fost operat de o tumoare pe creier. Din vânzarea tricourilor s-au strâns peste 3000 de euro urmând ca în zilele următoare să fie stânşi banii şi pentru tricourile rămase nelicitate de la echipa de Old-Boys Pandurii.

image
image

Fotbaliştii de la Pandurii au donat şi ei 5000 de lei iar Hagi şi Gică Popescu au dat câte o mie de euro pentru micuţul Andrei Glăvan. Şi spectatorii prezenţi în sală au donat diferite sume de bani pentru acest caz conducerea clubului Pandurii estimând că suma totală strânsă până acum se ridică la 50 000 de lei.






Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite