Târgu-Jiu: Cârţu: „Trebuie să ieşim din pasa proastă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu: „Trebuie să ieşim din pasa proastă”
Târgu-Jiu: Cârţu: „Trebuie să ieşim din pasa proastă”

Antrenorul gorjenilor se aşteaptă ca echipa să treacă peste eşecul de la Craiova şi să câştige meciul cu Internaţional. Sorin Cârţu şi-a avertizat elevii că jocul de duminică nu va semăna deloc cu amicalul susţinut în compania celor de la Internaţional la debutul pregătirii.


Cârţu a declarat că echipa sa trebuie să câştige obligatoriu jocul din această etapă cu Internaţional: „Trebuie să ieşim cumva din pasa asta proastă arătată la ultimul joc. Meciul cu Internaţional este unul pe care trebuie obligatoriu să-l câştigăm.”

Tehnicianul gorjenilor spune că faptul că joacă cu o nou promovată nu înseamnă că meciul va fi unul uşor precizând că în nici un caz acest joc nu va semăna cu amicalul pe care Pandurii l-au susţinut în debutul pregătirii cu cei de la Internaţional: „Nu ne luăm după meciul amical, a fost doar unul de pregătire. Acum o altă formaţie faţă de ceea cu care au jucat atunci. Iar ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua nu va mai fi pentru că atunci au folosit numai jucători pe care i-au folosit în divizia B. Un meci amical cu unul oficial nici nu se pot compara şi n-au nici o treabă.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite