Târgu-Jiu: Tinerii acuzaţi de viol nu au voie să părăsească ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Tinerii acuzaţi de viol nu au voie să părăsească ţara
Târgu-Jiu: Tinerii acuzaţi de viol nu au voie să părăsească ţara

Doi dintre cei trei tineri din Comuna Padeş, acuzaţi că au violat o consăteană  de 19 ani, sunt obligaţi să nu părăsească localitatea în următoarele 30 de zile. Cel de-al treilea suspect, Nicolae Ochetan , în vârstă de 20 de ani, nu are voie să părăsească ţara timp de o lună.

 CITEŞTE ŞI:

Nicolae Ochetan de 20 de ani, Jianu Toma de 29 de ani şi Liviu Argintaru de 22 de ani sunt cercetaţi penal în stare de libertate  pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a hotărât ca Toma Jianu şi Liviu Argintaru să nu părăsească localitatea Padeş  în următoarele 30 de zile în timp ce  Nicolae Ochetan este obligat să nu  părăsească ţara, timp de o lună.

Violul a avut loc vineri noaptea la domiciliul lui Nicolae Ochetan, care a pus la dispoziţia prietenului său,  Jianu Toma, cheile de la locuinţă pentru a se întâlni cu fata. Tânăra de 19 ani  fusese chemată în acel loc la un suc. Cunoscându-l pe Jianu Toma , ea a acceptat invitaţia, fără să ştie ce o aşteaptă. După ce a întreţinut relaţii sexuale cu tânărul de 29 de ani,  la scurt timp a apărut şi Nicolae Ochetan însoţit de Liviu Argintaru, dornici de aventură. Sub presiunea unor ameninţări şi bătăi tânăra a cedat, fiind nevoită să le satisfacă plăcerile sexuale. Scăpată din mâinile lor, fata s-a dus direct la poliţie.

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite