Tineri inconştienţi: S-au urcat la volan fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, doi gorjeni s-au urcat la volan, deşi nu aveau permis de conducere. Aceştia riscă să primească pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Primul tânăr aflat în această situaţie a fost depistat ieri, în jurul orei 14.00. „Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu l-au depistat în trafic pe Cătălin T., în vârstă de 18 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, fără a poseda permis de conducere“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

După miezul nopţii, oamenii legii au mai depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Mătăsari, care s-a aventurat într-o cursă pe un drum judeţean, cu toate că nu avea permis de conducere.

La ora 02.50, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Comunale Mătăsari l-au identificat pe Florian E., în vârstă de 22 ani, din localitate, în timp ce conducea pe DJ 673 A Mătăsari, un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite