Târgu-Jiu: Tilincă sărbătoreşte ziua de naştere la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Tilincă sărbătoreşte ziua de naştere la muncă
Târgu-Jiu: Tilincă sărbătoreşte ziua de naştere la muncă

Atacantul pandurilor, Cosmin Tilincă, sărbătoreşte azi împlinirea a 30 de ani la antrenamente. Fiind accidentat Tilincă nu a făcut deplasarea cu lotul la Ploieşti, rămânând la Târgu Jiu să se pregătească alături de ceilalţi colegi care nu fac parte din lot. 

Atacantul sărbătoreşte prin muncă ziua de naştere având programate azi două antrenamente, el reluând pregătirea la mijlocul acestei săptămâni. Golgheter în meciurile de verificare, Tilincă a suferit o accidentare la finalul stagiului e pregătire din Austria fiind diagnosticat cu o leziune fibrilară pentru care a făcut repaos zece zile de la pregătire. Tilincă a fost golgheter şi în campionatul trecut deşi a fost accidentat cea mai mare parte a returului, după ce a suferit o fractură de claviculă la meciul de la Iaşi din tur şi smulgere parţială a ligamentului colateral intern. El a înscris de patru ori până la acea accidentare, având acelaşi număr de goluri marcate precum Stângă şi Piţurcă.

Golgheter în meciurile amicale

Înainte de a se accidenta la meciul cu Apollon Limassol, Cosmin Tilincă se declarase mulţumit de atacul echipei dar nu şi de numărul de goluri reuşite de el în acest stagiu: „Atacanţii şi-au făcut datoria aproape la fiecare meci şi au înscris. Asta înseamnă că suntem pe un drum bun în acest moment. Orice atacant îşi doreşte să înscrie cât mai multe goluri şi niciodată nu se poate mulţumi cu un anumit număr de goluri. Dar normal e bine până la urmă că am şi reuşit să înscriu şi aceste goluri acum în perioada de pregătire însă sper să înscriu şi mai multe în campionat.”  Din păcate atacantul s-a accidentat pe finalul stagiului de pregătire deşi declarase anterior că e bucuros că nu a avut probleme medicale, că se simte în formă şi că are nevoie de continuitate pentru a juca bine în campionat: „Sunt convins cu sunt bine pregătit pentru că am făcut toate antrenamentele fără nici o zi de pauză, sunt pregătit 100% şi normal că mă simt în formă. Sunt mulţumit mai ales că nu am mai avut nici o accidentare şi că nu am lipsit la nici un meci şi la nici un antrenament. Totul a decurs normal pentru mine în acest stagiu şi cred că e foarte bine pentru un jucător să aibă continuitate la antrenamente şi la meciuri.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite