Târgu-Jiu: Tilincă are ruptură fibrilară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Tilincă are ruptură fibrilară
Târgu-Jiu: Tilincă are ruptură fibrilară

Accidentările n-au ocolit Pandurii Târgu-Jiu în stagiul din Austria, ele făcându-şi apariţia chiar la finalul pregătirii. Cel mai bun marcator al echipei gorjene din perioada de pregătire, Cosmin Tilincă, va rata primele două etape din noul sezon

Mai citeşte:

Citeşte cu ce echipă va juca Universitatea Craiova în această seară pe stadionul "Ion Oblemenco"

Află ce decizie radicală va lua Adrian Mititelu împotriva lui Mircea Bornescu

Vezi ce părere au jucătorii despre noul echipament al Ştiinţei

Deşi antrenorul Sorin Cârţu nota la capitolul aspecte pozitive lipsa problemelor medicale, oboseala şi drumurile lungi parcurse cu autocarul au dus la apariţia unor leziuni musculare la jucători. Acestea s-au resimţit la meciul cu Apollon Limassol, când Hidişan şi Tilincă au fost reţinuţi de la pregătire. La jocul cu Hapoel, pe lângă cei doi, a mai luat loc în tribună şi Martinovic. Dintre toţi, doar în cazul lui Cosmin Tilincă a fost un diagnostic mai sever, ceilalţi putând să-şi reia de luni pregătirea.

La a doua accidentare gravă la Pandurii

Accidentarea lui Tilincă este a doua în decurs de un an, după ce în iarnă a suferit o fractură de claviculă şi o ruptură parţială de ligament colateral intern. Preşedintele clubului, Marin Condescu, îl consideră pe jucătorul clujean un mare ghinionist, pentru că până acum nu a avut probleme de acest gen. „Tilincă a avut un mare ghinion că a primit lovitura aceea la Iaşi, care l-a scos din circuit. Până atunci, el nu avusese probleme cu accidentările“, a afirmat Condescu.
Atacantul a mărturisit şi el că nu a avut probleme grave până să vină la Pandurii, lipsid doar o singură dată mai mult de o săptămână într-un stagiu de pregătire.

Va reveni după două săptămâni


Golgheterul gorjenilor va rata primele două etape ale noului sezon, după ce examenul medical a confirmat ruptura fibrilară. „E o ruptură de un milimetru, dar care este în profunzime. De aceea, nici nu am simţit iniţial despre ce e vorba, pentru că e pe muşchi“, a precizat Tilincă.  Medicii au dat însă asigurări că ruptura se poate vindeca într-o săptămână, jucătorul fiind acum reţinut de la antrenamente. „De miercuri pot începe alergările uşoare şi va fi posibil să revin pe teren după două săptămâni“, a mai spus Cosmin Tilincă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite