Târgu-Jiu: Tilincă i-a dedicat golul lui Darius Cosmin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Tilincă i-a dedicat golul lui Darius Cosmin
Târgu-Jiu: Tilincă i-a dedicat golul lui Darius Cosmin

Tilincă a avut la meciul cu Gloria cinci ocazii de a marca dar a fructificat numai una, dedicând golul fiului său de cinci luni Darius Cosmin, după cum s-a dedus din faptul că alerga cu suzeta celui mic. Tilincă a mărturisit că a plănuit de mai mult timp acest lucru pentru a-i dedica fiului său un gol precizând că poartă mereu la meci cu el suzeta fiului său care i-a adus noroc de această dată.

Ultimul său gol înscris înainte de accidentarea de la Iaşi, Tilincă i-l dedicase tot fiului său făcând un gest care arăta că soţia sa e însărcinată.
   
Reporter: Ai avut o manifestare aparte după gol din care s-a dedus că ai dedicat acest gol fiului tău, erai pregătit cu suzeta în buzunar?
Cosmin Tilincă.: Am plănuit asta de mai mult timp, de când ştiam că se naşte fiul meu Darius Cosmin. Şi voiam să-i dedic şi lui un gol. Ultimul gol care l-am dat anul trecut la Iaşi a fost tot o dedicaţie pentru el şi pentru mămica lui dar atunci nu era născut. Acum a venit şi am dedicat acest gol doar pentru el şi sper să pot să-i dedic cât mai multe goluri.
Rep.: Ţi-a purtat noroc suzeta lui Darius la acest meci?
C.T.: Nu ştiu dar sper să îi dedic cât mai multe goluri. Şi la meciul precedent am avut-o cu mine dar n-a fost să fie.
Rep.: Ce face micuţul Darius Cosmin, are timp să-şi cunoască tatăl în pauzele dintre meciuri şi antrenamente?
C.T.: Am lipsit două zile de acasă la un meci şi nici nu se mai uita la mine, numai la maică-sa se uita. Dar acum am fost tot cu el şi s-a reobişnuit. E sănătos şi asta e cel ami bine, creşte sănătos.
Rep.: Va fi fotbalist?
C.T.: Da. Dacă o să-i placă dar nu o să-l forţez. Normal că va merge cu mine oriunde merg la meci dar dacă o să-l atragă şi o să-i placă şi dacă va avea ceva înclinaţie spre sportul acesta sper să ajungă să fie fotbalist mai mare ca tatăl lui.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite