Un copil din Gorj a fost ucis de animalele din gospodărie, care s-au speriat din cauza furtunii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de cinci ani din Gorj a fost ucis de animalele speriate de furtună. Părinţii au încercat să îl salveze ducându-l la un spital din Craiova, însă medicii nu au putut face nimic pentru el.

UPDATE, ORA 13.00 Poliţia a început o anchetă în aceste caz. Din primele cercetări reiese că micuţul ieşise în curte pentru a merge la toaleta din spatele curţii, deşi afară ploua foarte puternic. Pentru a ajunge la wc, băiatul trebuia să treacă printre mai multe vaci. Animalele, speriate de furtună, pur şi simplu l-au călcat în picioare pe copilul de doar cinci ani.

UPDATE, ORA 12.45 Băiețelul a decedat după a fost strivit de o cireadă de vite care s-au speriat din cauza furtunii. Trupul neînsuflețit va fi adus astăzi acasă, de la spitalul din Craiova.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj spun că micuţul a ieşit în curtea casei în jurul orei 19.00, nesupravegheat, iar animalele din gospodărie, speriate de furtună, l-au lovit. Băiatul a fost dus iniţial de ambulanţă la Spitalul din Târgu-Jiu, iar mai apoi la Craiova, dar în zadar. Rănile i-au fost fatele copilului de doar cinci ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite