Târgu-jiu: Unul dintre membrii clanului Livezeanu a fost reţinut pentru port ilegal de armă albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Honcilă, în vârstă de 29 de ani, din Fărcăşeşti a fost reţinut aseară pentru port ilegal de arme albe şi conducere fără permis. Tânărul face parte din gruparea lui Gelu Livezeanu, un cunoscut interlop din Gorj, condamnat pentru trafic de cocaină.

Aseară, în jurul orei 18:10, poliţiştii din Rovinari l-au identificat pe Cătălin Honcilă, de 29 ani, din comuna Fărcăşeşti, care conducea un autoturism pe DJ 674 – Roşia-Jiu.
Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Mai mult, la controlul efectuat în interiorul autoturismului, marca Fiat Punto, în portbagaj au fost găsite mai multe arme „albe”, interzise prin lege la deţinere, respectiv: o sabie cu lama de aproximativ 40 centimetri, un cuţit cu lama de 25 centimetri, două bâte de baseball şi un baston de ebonită, suspectul declarând că îi aparţin. Iniţial, suspectul nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, însă după câteva sute de metri a fost înconjurat şi blocat de maşinile de poliţie.

image

Oamenii legii au ridicat ulterior toate obiectele deţinute ilegal de suspect


Urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a suspectului şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.
Astăzi, suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi port ilegal de armă albă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului. Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, Cătălin Honcilă este  recidivist, având la activ mai multe condamnări pentru infracţiuni de furt şi tâlhărie. Acesta este cunoscut ca făcând parte din clanul condus de interlopul Gelu Livezeanu, condamnat în 2006 de către un Tribunal din Austria pentru trafic de stupefiante.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite