Târgu-Jiu: Au venit special din Italia să-şi jure dragoste eternă sub Poarta Sărutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ şi Iulia vor deveni părinţi peste trei luni
Ionuţ şi Iulia vor deveni părinţi peste trei luni

Ionuţ Grigoroiu, în vârstă de 23 de ani, şi Iulia Raluca Vaida, de 24 de ani, au venit special din străinătate să se căsătorească, la Poarta Sărutului, în noaptea de Revelion.

Cei doi îndrăgostiţi s-au cunoscut în urmă cu doi ani pe internet, iar de un an sunt stabiliţi în Italia. Ionuţ lucrează de ceva timp la o fabrică de panouri electroizolante şi a luat- o şi pe Iulia în străinătate pentru a fi alături de el. Ionuţ este originar din Gorj, iar viitoarea lui soţie, din Bistriţa.

Ionuţ şi Iulia

Cea mai mare bucurie a lor este faptul că peste trei luni vor deveni părinţi

Iulia şi Ionuţ au ales Poarta Sărutului ca loc de unire a destinelor deoarece cred că le va purta noroc în căsnicie. „Am venit tocmai din Italia pentru acest eveniment. Am vrut să fie ceva special, ceva inedit. Locul, credem noi, ne va purta noroc în căsnicie. Abia aşteptăm momentul acela în care ne vom privi în ochi şi vom spune «da» pentru tot restul vieţii. Soţia este însărcinată în şase luni, iar după sărbători vom şti dacă avem fetiţă sau băieţel“, a spus Ionuţ Grigoroiu. Reprezentanţii Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu spun că evenimentul a devenit deja o tradiţie locală şi naţională, fiind organizat pentru prima dată acum zece ani.


„Vom amenaja o masă în formă de inimioară“


Primarul Florin Cârciumaru va merge în Parcul Central şi va oficia căsătoriile la Poarta Sărutului. „Vom respecta tradiţia, vom amenaja o masă în formă de inimioară în faţa operei lui Brâncuşi pe care va fi pus un buchet de flori. Evenimentul va avea loc imediat după spectacolul de artificii din centrul oraşului. Oficierea căsătoriilor va dura o oră pentru toţi cei care se vor cununa, la final vor primi o şampanie, un tort, iar tinerele vor primi câte un buchet de flori. Aceştia vor semna certificatele de căsătorie în foişorul din Parcul Central, acolo unde vor închina un pahar de şampanie cu apropiaţii“, a declarat Constantin Talabă, şeful Serviciului de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu. Un alt cuplu din Târgu-Jiu se va căsători la Poarta Sărutului. Este vorba de Olga Fiţoiu, în vârstă de 21 de ani, casieră şi Laurenţiu Oţet, de 24 de ani, şofer la o firmă.

Cupluri

Tinerii doresc să-şi unească destinele într-un moment special şi într-un loc special

Sperăm să fie o seară de neuitat şi să rămânem cu amintiri frumoase. Pe Laurenţiu l-am întâlnit în urmă cu trei ani şi jumătate. El era coleg de clasă cu fratele meu. Pe 6 august, am plecat cu mai mulţi prieteni la hramul Mănăstirii Lainici. În grupul de prieteni se afla şi actualul iubit. De atunci am devenit un cuplu“, spune Olga. Tânăra este  studentă în ultimul an la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea management, din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi. Cei doi îşi vor petrece luna de miere în staţiunea gorjeană Rânca.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite