Noi acuzaţii de malpraxis la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Stănculete, noul director al Spitalului Judeţean
Vasile Stănculete, noul director al Spitalului Judeţean

Medicii gorjeni sunt acuzaţi din nou de malpraxis, după ce, în urmă cu o lună, o adolescentă şi-a pierdut viaţa în secţia O.R.L.a Spitalului Judeţean. Rudele unei femei în vârstă de 73 de ani au făcut aseară un mare scandal când au aflat că aceasta a intrat în comă, cu toate că o aduseseră efectuarea unor analize.

Una dintre infirmiere mi-a spus că mamei mele îi este puţin cam rău şi mama mea era în comă. Medicul de gardă stătea la taclalale. Păcat de aceste servicii medicale“, a spus Petre Anghel, fiul femeii în vârstă de 73 de ani. 
Vasile Stănculete, care a fost numit la conducerea Spitalului Judeţean de aproximativ o săptămână, spune că pacienta suferă de mai multe afecţiuni, unele în fază terminală: „Azi-dimineaţă se îmbunătăţise starea generală a pacientei. Sunt o groază de diagnostice. Are o polipatologie. Este un caz grav, în fază terminală. Diagnosticele au fost puse de cei patru medici de aseară care au supravegheat-o: medicul internist Gheorghiţoiu, medicul neurolog, doctorul Creţu şi medicii de la Târgu-Mureş, care o au în evidenţă. Trebuia să se ducă la Târgu-Mureş, dar a fost adusă la Târgu-Jiu ca să reziste până acolo. S-a încercat transferarea la spitalul din Târgu-Mureş, dar familia se opune acum“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite