Bătrână tâlhărită în propria casă în plină zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână în vârstă de 73 ani, care locuia singură într-un apartament din municipiul Târgu-Jiu, a fost tâlhărită, în plină zi, în propria locuință de doi tineri.

Femeia a sesizat că două persoane au pătruns în apartamentul său şi, profitând de faptul că era imobilizată din cauza unor probleme de sănătate, i-au sustras suma de 500 lei, opt inele din aur şi două telefoane mobile, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de 4.000 de lei.
 
Polițiștii i-au identificat la scurt timp și pe suspecți. Este vorba de cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani. „Din probatoriul administrat în cauză s-a constatat că cei cinci suspecţi, având cunoştinţă de faptul că partea vătămată locuieşte singură şi este imobilizată din cauza unor probleme de sănătate, au luat hotărârea de a pătrunde în interiorul apartamentului şi de a o deposeda de bani şi bunuri de valoare. Astfel, în timp ce M.C.I., T.E.R. şi L.C.A., au asigurat locul faptei, suspecţii V.D.C. şi T.C.I. au pătruns în locuinţa victimei, pe uşa închisă, dar neasigurată. Pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit că, după ce au împărţit, în mod egal, suma de bani sustrasă, suspecţii au valorificat bijuteriile la anumite case de amanet din municipiul Târgu-Jiu, Târgu-Cărbuneşti şi municipiul Craiova, iar cele două telefoane mobile le-au vândut unui târgujian, sumele de bani astfel obţinute, cheltuindu-le împreună. Poliţiştii au indisponibilizat bijuteriile de aur şi cele două telefoane mobile şi urmează să le restituie părţii vătămate“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite