Juristul obsedat sexual, trimis în judecată pentru corupție sexuală. Vezi cât riscă să stea în pușcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu-Daniel Vâlceanu, juristul de la societatea Minprest Serv care a fost prins în scara unui bloc în timp ce își atingea organul genital în fața unei fetițe de numai nouă ani, a fost trimis în fața instanței de judecată.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Ovidiu Daniel Vâlceanu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupţie sexuală, două fapte. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, la datele de 16.01.2012 şi 03.05.2012, în jurul orelor 13.00, inculpatul, în timp ce se afla în scările unor blocuri situate pe raza municipiului Târgu-Jiu, a manifestat acte cu caracter obscen în prezenţa fiecăreia dintre minorele T.R.G. (în vârstă de 10 ani) şi respectiv D.A.D. (în vârstă de 9 ani), în sensul că şi-a expus organul genital în faţa acestora“, se menționează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
Ovidiu Daniel-Vâlceanu era cunoscut ca un om foarte echilibrat. Acesta este căsătorit și are un copil în vârstă de numai câteva luni. Juristul locuiește într-o vilă din cartierul Primăverii, iar nașul acestuia este deputatul Cosmin Popescu. Colegii și conducerea societății s-au declarat șocați de gesturile juristului, mai ales că acesta nu a niciun semn că ar avea un astfel de comportament.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru corupție sexuală în cazul în care victimă este un minor este între șase luni și cinci ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite