A furat agoniseala de-o viață a unui bătrân, ascunsă în două borcane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 75 de ani, din comuna Borăscu, a rămas fără agoniseala de-o viață pe care o păstra în două borcane  ascunse într-o țeavă din temelia casei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au identificat şi reţinut suspectul furtului. Este voirba de un tânăr de 28 de ani din comuna Borăscu, care a muncit în gospodăria bătrânului. „S-a stabilit că suspectul, în data de 30 aprilie 2012, aflându-se la muncă în gospodăria părţii vătămate, a observat în interiorul acelei ţevi, la capătul exterior, două borcane din sticlă în care G.V. îşi ţinea banii. Profitând de neatenţia victimei, suspectul a sustras suma de 10.900 de lei, pe care, ulterior, i-a cheltuit în scop personal. La câteva ore de la sesizare, poliţiştii l-au depistat pe suspect şi l-au condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri. Pe parcursul anchetei, s-a reuşit recuperarea sumei de aproximativ 2.200 de lei, aceasta fiind restituită părţii vătămate“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt, Parchetului, respectiv Judecătoriei Motru. Instanţa de judecată a emis pe numele suspectului I.D., mandat de arestare preventivă pentru  o perioadă de 25 zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite