Prefectul Liviu Andrei și subprefectul Romanescu își păstrează funcțiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înțelegerea pusă la cale între primarul orașului Rovinari, Dorin Filip, și conducerea PNL Gorj a fost pusă în aplicare. Prefectul Andrei, finul acestuia, își păstrează funcția, această condiție fiind pusă de Filip în momentul în care a trecut de la PD-L la PNL.

Premierul Victor Ponta a anunțat, astăzi, că nu se va produce nicio schimbare la conducerea Prefecturii Gorj: „Liviu Andrei rămâne în funție. Trebuie să respecte legea și să-și facă datoria față de guvern și față de obligațiile legale pe care le are. Nu față de partidul care a fost înainte la guvernare, nu față de partidul care este acumm la guvernare, ci față de politica pe care am anunțat-o foarte clar și pe care a întărit-o și ministrul administrației și internelor, și anume alegeri absolut corecte, conform legii. Nu este singurul caz din țară. Lista finală va fi publicată în perioada următoare. Nu am luat nicio decizie de schimbare a conducerii prefecturii și, implicit, nici a subprefectului Romanescu“.

În această primăvară, prefectul Liviu Andrei a fost găsit vinovat de plagiat de către Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării, care a stabilit că a plagiat două lucrări ale unei foste angajate a Prefecturii Gorj și a propus retragerea titlului universitar, desfacerea contractului de muncă încheiat cu Universitarea «Vasile Goldiș» și suspendarea pe o perioada de trei ani a dreptului de înscriere la un concurs pentru ocuparea unei funcții de conducere, de îndrumare și de control sau ca membru în comisii de concurs.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite