Zece sesizări penale, întocmite de comisarii Gărzii Financiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece fapte de natură penală au fost constatate, în luna aprilie, de către comisarii Gărzii Financiare Gorj, prejudiciul stabiliot fiind de peste 5,3 miliarde de lei.

89 de agenți economici au fost controlați de către Garda Financiară Gorj. „Au fost înaintate acte de sesizare penala pentru un prejudiciu ce depăşeşte cumulat valoarea de 120.000 euro. Din cele 10 cazuri de evaziune fiscală instrumentate, 3 au fost săvârşite prin neînregistrarea în evidenţele contabile a tuturor veniturilor obţinute, 3 prin nedeclararea tuturor activităţilor desfăşurate şi ascunderea obiectului impozabil, 2 prin înregistrarea în evidenţele contabile de cheltuieli nereale (facturi fiscale emise de firme „fantomă”) şi 2 pentru nefuncţionarea la social declarat”, a spus Ion Gigi Trifoi, comisarul șef al Gărzii Financiare Gorj.
comisarii Gărzii Financiare Gorj au aplicat amenzi totale de 13.000 lei pentru lipsa sau folosirea incorecta a aparatelor de marcat electronice fiscale, în trei dintre cazuri dispunându-se totodată şi măsuri de suspendare a activităţii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite