Grupare de adolescenți specializată în furturi și tâlhării, băgată în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase adolescenți, dintre care șase minori, fost reținuți de polițiștii gorjeni în urma numeroaselor furturi și tâlhării pe care le-au comis.

Cei şase membri ai grupului sunt suspectaţi că, în perioada 3 octombrie 2011 – 22 aprilie 2012, au săvârşit nu mai puţin de patru infracţiuni de tâlhărie, o tentativă la infracţiunea de tâlhărie şi două furturi din societăţi comerciale. Adolesceneții au vârste cuprinse între 16 și 18 ani și sunt Târgu-Jiu, Albeni și Licurici.
Din probatoriul administrat până la aceste moment al urmăririi penale s-a constatat că suspecţii, în perioada 3 octombrie 2011 – 22 aprilie 2012, au comis pe raza municipiului Târgu-Jiu, 4 infracţiuni de tâlhărie, o infracţiune de tentativă la infracţiunea de tâlhărie şi 2 infracţiuni de furt calificat din societăţi comerciale, valoarea prejudiciului fiind estimată la peste 2.500 de lei. Referitor la infracţiunile de tâlhărie la care au participat R.R., D.V.C., D.A.M., D.G.R. şi B.C., suspecţii obişnuiau să acţioneze după lăsarea întunericului. Aceştia îşi alegeau victima din rândul femeilor care se deplasau singure. Astfel, în timp ce părţile vătămate intrau în scări de bloc ori se deplasau prin locuri slab iluminate, suspecţii, prin exercitare de acte de violenţă, le smulgeau acestora lănţişorul pe care îl purtau la gât sau poşeta“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite