Constantin Rîsu, arestat preventiv pe o perioadă de 15 zile. S-a urcat la volan în stare avansată de ebrietate și a provocat un accident grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Rîsu cu mașina implicată în accident
Constantin Rîsu cu mașina implicată în accident

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu au dispus, astăzi, reţinerea lui Constantin Rîsu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism în stare de ebrietate. JUdecătoria a admis cererea procurorilor și l-au arestat pe 15 zile pe fiul cunoscutului om de afaceri din Târgu-Jiu. 

Fiul omului de afaceri Constantin Rîsu urmează să fie prezentat de către procurori instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. „Învinuitul, care conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, în apropierea unei intersecţii, a pierdut controlul direcţiei, lovind trei autoturisme ce erau parcate regulamentar, precum şi două persoane ce se deplasau pe trotuarul din apropiere. Ca urmare a impactului, a rezultat vătămarea corporală a numitei V.B.E., precum şi vătămarea corporală gravă a numitei F.G., care au suferit leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 50 -55 zile, respectiv  70-80 zile de îngrijiri medicale, conform certificatelor medico-legale întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj. Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost condus la spital, unde  i s-au recoltat două probe biologice de sânge, care au atestat că acesta avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 1,65 g  la ora 00,41 şi 1,60 g ‰ la ora 01,41. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare“, se precizează în comunicatul emis de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.
Constantin Rîsu a fosta arestat preventiv pe o perioadă de 15 zile de căte Judecătoria Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite