Patron, dat pe mâna procurorilor pentru evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto ilustrativ
foto ilustrativ

Ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au finalizat cercetările faţă de administratorul unei firme din Târgu-Jiu, suspectat de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Suspectul, F.G., de 40 de ani, din comuna Drăguţeşti, în perioada 2008 – mai 2010, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din municipiul Târgu-Jiu, nu a înregistrat în evidenţele contabile diverse operaţiuni comerciale derulate, din care a obţinut venituri în cuantum de peste 340.000 de lei.

Prin neînregistrarea în contabilitatea firmei a acestor venituri, suspectul s-a sustras de la plata obligaţiilor datorate bugetului de stat, producând astfel un prejudiciu în cuantum de 73.560 de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit. Poliţiştii de investigare a fraudelor au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, urmând ca procurorul care a exercitat activitatea de supraveghere a urmăririi penale să dispună conform competenţelor prevăzute de Codul de procedură penală“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite