150 de enoriași din Fărcășești, în excursie la Mânăstirea Lainici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localnicii au fost aduși cu trei autocare la lăcașul de cult situat în Defileul Jiului, fiind însoțiți de preoții parohi din Fărcășești şi Peșteana de Jos, dar și de primarul Spiridon Dănuț Bălu.

Acțiunea a fost organizată de Primăria comunei Fărcășești. Credincioșii au participat la Sfânta Liturghie, care a fost continuată cu un Sf. Maslu, la care au slujit șapte preoți, printre care și preoții din Fărcășești.
Enoriaşii din Fărcăşeşti s-au bucurat că au putut participa la slujba Sfântului Maslu de la Mănăstirea Lainici, mai ales că mulți dintre ei nu au vizitat niciodată acest lăcaș de cult. Pe lângă deplasarea la Mânăstirea Lainici, cei 150 de enoriaşi au beneficiat şi de o masă de post la unul din localurile din Târgu-Jiu, totul fiind suportat de către Primăria și Consiliul Local Fărcășești.

Pentru toate categoriile sociale din comună o să urmeze excursiile la București,la  Casa Poporului, Grădina Botanică, începând cu data de2  aprilie ș până pe 5 aprilie 2012. Avem 8 astfel de excursii pentru elevii Școlii Victor Popescu și Liceul Roșia Jiu, după care vineri, 6 aprilie 2012 , vom duce 200 de școlari la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu  din Târgu-Jiu” , a declarat Dănuț Spiridon Bălu,primarul comunei Fărcășești.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite