Ion Călinoiu despre insignele cu munții din Germania: „Sunt în conformitate cu contractul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj
Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, consideră că insignele de promovare a județului Gorj cu fotografia unor munți din Germania sunt realizate în conformitate cu prevederile contractului.



Insigna cuprinde elementele cerute prin contractul încheiat, adică sigla Uniunii Europene și cea a programului de finanțare. Nu este încălcat contractul în niciun fel. Fotografia a fost aleasă deoarece conține mai multe elemente specifice județului: munte, pădure, apă“, a spus Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Societatea care s-a ocupat de realizarea insignelor este Prod Com din Târgu-Jiu. „Este o insignă comercială“, a spus Minel Cinciulescu, patronul societății, după ce inițial negase că firma lui ar fi făcut insignele cu pricina.
Insignele folosite pentru atragerea turiştilor în judeţul Gorj, realizate cu fonduri europene, sunt imprimate cu o imagine a Munţilor Wetterstein din grupa nordică a Alpilor de Nord. Insignele au fost realizate în cadrul unui proiect cu finanțare de la Uniunea Europeană, în valoare de 200.000 de euro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite