Și cu locuința arsă, și cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane persoane s-au ales cu dosare penale pentru că au dat foc la vegetația uscată.

Un bătrân de 65 de ani din localitatea Drăguțești a sesizat la numărul de urgență 112 că la locuoința vecinului său în vârstă de 65 de ani izbucnit un incendiu. Lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj și polițiștii s-au deplasat la locuința bătrânului și au stins focul, după care au stabilit că incendiul a izbucnit pentru că proprietarul gospodăriei a lăsat un foic nesupravegheat. Incendiul s-a extins și la gopodăria unui vecin, fiind distruse un adăpost de animale şi două clăi de fân, fără a fi înregistrate victime.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Brănești, s-a ales și el cu dosar penal, pentru că a pus foc la vegetaţia uscată din curtea sa, iar focul s-a extins la cele doua clăi de coceni din curtea apelantului.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Căpreni. Polițiștii au stabilit că incendiul a fost provocat de către un tânăr care a vrut să dea foc la vegetația din curtea socrului său. Focul s-a extins din cauza vântului puternic la grădina vecinului său, distrugând gardul, precum şi 18 m de gard confecţionat din sârma ghimpată fixată pe stâlpi de lemn. Toți cei care au provocat incendiile s-au ales cu dosare penale pentru distrugere.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite