Prefectul Liviu Andrei a fost găsit vinovat de plagiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Andrei a fost găsit vinovat de plagiat
Liviu Andrei a fost găsit vinovat de plagiat

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a fost găsit vinovat de plagiat și ar putea să rămână fără titlul de doctor și gradul de profesor universitar.

Consiliul Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării a stabilit că prefectul Liviu Andrei a plagiat două lucrări ale unei foste angajate a Prefecturii Gorj și a propus retragerea titlului universitar, desfacerea contractului de muncă încheiat cu Universitarea «Vasile Goldiș» și suspendarea pe o perioada de trei ani a dreptului de înscriere la un concurs pentru ocuparea unei funcții de conducere, de îndrumare și de control sau ca membru în comisii de concurs.
Consiliul a stabilit că lucrările că două lucrări semnate de Vasile Liviu Andrei au fost plagiate. Este vorba de„Management strategic al administraţiei publice şi al proiectelor europene” și „Studiu privind strategia instituţiei prefectului – Judeţul Gorj în domeniul calităţii”. Cele două lucrări au fost folosite de Andrei la concursul de ocupare a postului de la universitatea din Arad și la obținerea titlului de doctor
Conferenţiarul Teodora Vătuiu a lansat acuzațiile de plagiat la adresa prefectului. Aceasta susține că una dintre lucrările sale a fost copiată de către Liviu Andrei. Prefectul de Gorj spune că va depune contestație împotriva deciziei Consiliul Naţional de Etică, pentru că este nevinovat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite