Comisarul șef Giurcău de la Protecția Consumatorului, cercetat de poliție pentru abuz de încredere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălin Giurcău
Mădălin Giurcău

Conform Radio Târgu-Jiu, plângerea a fost depusă la poliție de către o fostă vecină de la care Mădălin Giurcău, care ocupă în prezent funcția de șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Gorj, a împrumutat în urmă cu doi ani o sumă de bani pe care a uitat s-o mai înapoieze.

Cristina Ciobotaru a declarat pentru Radio Târgu-Jiu că îl va acționa în instanță de Mădălin Giurcău pentru recuperarea sumei de 800 de euro: „Cu aproximativ doi ani nde zile în urmpă , eram vecini. șio avenit la mine la ușă ca să-i împrumut suma de 800 de euro. Nu am mai putut recupera acești bani, pentru că a omis să-i mai restituie. Am făcut i plângere la poliție. Domul Giurcău a fost audiat și a recunoscut că a primit banii. A cerut să-i mai acord două luni de zile, dar până acum nu am primit niciun ban. Voi merge în instanță și îl voi acționa în judecată“.

Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a confirmat că există o plângere depusă pentru abuz de încredere în care se fac cercetări. Mădălin Giurcău a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite