E oficial: contractul de modernizare a DN 66 a fost reziliat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a anunțat că firma maghiară Vegyepszer nu se va mai ocupa de reabilitarea sectorului din DN 66, cuprins între localitățile Rovinari și Bumbești Jiu.

Contractul de modernizare încheiat cui firma maghiară a fost reziliat pe 1 noiembrie 2011. „Am primit acum documentele. Din păcate, documentele au fost primite la timp de Secţia Drumurilor Naționale Târgu-Jiu, dar, din teamă, din frică, nu au fost date publicității. Eu le-am primit pentru că le-am cerut şi mă întrebau oamenii de la televiziuni și de la alte ziare și eram pus în situația penibilă de a nu știi să le răspund. De acum încolo se merge pe o altă licitație. Nu știu când și cum va avea loc“, a declarat prefectul Liviu Andrei.
În schimb, Ion Dina, șeful Secției Drumurilor Naționale Târgu-Jiu, susține că nu a știut că s-a reziliat contractul și că abia acum i-a fost trimisă documentația. Acesta a precizat că licitația pentru modernizarea sectorului de drum dintre Bumbești Jiu și Petroșani va avea loc pe data de 9 aprilie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite