Pensionarii sunt așteptați la Casa de Pensii ca să-și ridice biletele de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit, astăzi, 91 de biletele de tratament pentru pensionari cu plecare în perioada 19 – 22 martie.

Listele cu persoanele care au primit repartiție în această serie au fost afișate la sediul instituției și pe pagina de internet. Biletele de tratemnt primite sunt pentru stațiunile Bala, Buziaș, Covasna, Moneasa și Olanești. Cei care au primit repartiție trebuie să se prezinte pentru ridicarea biletului cu următoarele documente: cupon pensie pe luna februarie, act identitate și bilet de trimitere de la medicul de familie către stațiunea pentru care au primit repartiție.

Pentru valorificarea cât mai multor bilete, deoarece perioada este foarte scurtă,  programul de lucru al Compartimentului gestiune bilete de tratament va fi zilnic între orele 8,00 - 16,00, iar pentru perfectarea actelor se va lucra și sâmbătă între orele  8,30 - 12,00.
După alocarea automată, în funcție de punctajul obținut, au mai rămas disponibile două locuri la Moneasa și patru locuri la Bala.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite