Acțiunea umanitară de Valentine’s Day pentru copiii nevoiași

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii dintre copii și-au vândut singuri obiectele confecționate chiar de ei
Unii dintre copii și-au vândut singuri obiectele confecționate chiar de ei

30 copii proveniți din familii nevoiașe au confecționat obiecte specifice Zilei Îndrăgostiților, care au fost vândute ieri, Valentine’s Day, în centrul municipiului Târgu-Jiu, prin intemediul Asociației Vasiliada.

Câțiva dintre copii au participat la acțiunea de vânzare a obiectelor care au constat în inimioare din lut şi din piele, felicitări, floricele croşetate şi brăţări. Toate au fost confecționate manual de 30 de copii care provin din familii care se confruntă cu probleme financiare, dar care se pot mândri cu rezultate foarte bune la învăţătură. Acţiunea s-a desfășurat în cadrul Centrului «Sfântul Vasile cel Mare», care funcţionează în cadrul Asociaţiei Vasiliada, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei.
Claudia Ardereanu, instructor educaţie în cadrul Asociaţiei Vasiliada, a precizat că banii rezultați din vânzarea obiectelor vor fi folosiți pentru ajutarea copiilor: „Banii obţinuţi vor intra în contul asociaţiei şi vor fi folosiţi pentru mai multe cazuri. Avem o familie cu zece copii, care au nevoie de multe lucruri. Mai avem o elevă, care are nevoie de ochelari, iar preţul lor este foarte mare şi familia nu îşi permite”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite