Sală de spectacole la Liceul de muzică și arte plastice din Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investițiile care vor fi făcute, în acest an, în unitățile de învățământ din municipiul Târgu-Jiu se ridică la suma de cinci milioane de lei.

Complexul artistic care va fi construit pentru elevii Liceului de muzică și arte plastice «Constantin Brăiloiu» va avea o suprafață de 750 metri pătrați. În prezent, elevii se pregătesc într-o sală de clasă amenajată într-un atelier.
Raul Chiriac, șeful Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a spus că se vor construi mai multe săli de clasă: „Potrivit noii legi a învăţământului cu introducerea clasei pregătitoare, va fi nevoie să extindem unele şcoli generale. Vom mai face patru clase la Şcoala Generală Alexandru Ştefulescu şi Şcoala Generală Sf. Nicolae. De semenea, Liceul Traian Vuia mai are nevoie de trei săli de clase care se vor face anul acesta. Vom construi şi amenaja amfiteatre la mai multe unităţi şcolare. Se vor realiza sisteme noi de încălzire la şase unităţi şcolare care acum folosesc sobele pe gaz şi vor avea centrale termice pe biomasă”.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite