FOTO ŞOCANT Minor strivit de un zid la Rovinari. Băiatul a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nefericitul eveniment a avut loc astăzi, în jurul orei 14.30, la Rovinari, în apropierea termocentralei. Un băiat în vârstă de 15 ani a decedat după ce un zid a căzut peste el.

Minorul era internat la un centru de plasament de tip familial din orașul Rovinari. Terenul aparţine societăţii Energoconstrucţia şi nu era îngrădit. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru descarcerarea unei persoane prinse sub dărâmături. Ne-am deplasat la faţa locului cu două autospeciale. Am intervenit cu două module pentru descarcerare pentru îndepărtarea planşeului căzut pe victimă. La sosirea noastră victima era decedată“, a declarat Stelian Bălaşa, şef Gardă Intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Uurgenţă Gorj.

Tragedia a avut loc sub privirile îngrozite ale prietenului băiatului de 15 ani. „A văzut nişte bucăţi de fier striat şi a zis ca să le scoată. Eu i-am zis să nu mai dea că spărsese deja jumătate de zid şi pică pe el. Eu dădeam nişte cărămizi la o parte şi când a dat o dată cu barosul a picat acoperişul pe el“, a declarat adolescentul de 17 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite