13 autovehicule cu defecţiuni tehnice depistate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte certificate au fost retrase de oamenii legii, în urma constatării unor defecţiuni grave la autovehiculel care au fost controlate. Proprietarii autovehiculelor îşi vor primi certificatele după ce vor remedia defecţiunile.

Poliţiştii rutieri au efectuat, în această dimineaţă, o serie de controale privind starea tehnică a autovehiculelor. Echipajul mixt format din poliţişti ai Serviciului Rutier Gorj şi specialişti R.A.R. Gorj au controlat peste 100 de autovehicule. Au fost identificaţi 13 conducători auto, ale căror autovehicule nu corespundeau din punct de vedere tehnic. „Principalele nereguli au constatat în defecţiuni la sistemul de iluminare şi semnalizare, anvelope uzate peste limita legal admisă etc. . De asemenea, a fost depistat un autovehicul pe care era montată o instalaţie auto de gaz (GPL) neomologată de autoritatea competentă“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Poliţiştii rutieri au aplicat sancţiuni contravenţionale în cuantum de 2.680 lei şi au retras şapte certificate de înmatriculare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite