Află cine sunt noii directori al Penitenciarului Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma destituirii celor doi directori ai Penitenciarului Târgu-Jiu, la conducerea unităţii a fost numită o altă echipă.

Conducerea Penitenciarului Târgu-Jiu este asigurată, de ieri, de către comisarul şef de penitenciare Marin Calotă, care a fost numit în funcţia de director al Penitenciarului Târgu-Jiu, subcomisarul Viorel Jăcheanu, director adjunct peprobleme de Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar şi comisarul Ion Popescu, director adjunct Economico-Administrativ. Subcomisarul Raluca Niţoiu a fost instalată în postul de  director adjunct pe probleme de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială. „Noua echipă de management a Penitenciarului Târgu-Jiu a fost numită ca urmare a încetării împuternicirii pentru persoanele care au ocupat funcţiile respective“, a spus Ana Maria Ilinica, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Târgu-Jiu.

Schimbarea foştilor directori Daniel Lăzăroiu şi Constantin Bălă s-ar fi făcut în urma unei anchete efectuate de procurorii DNA privind gestionarea fondurilor europene alocate printr-un proiect.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite