Secţii de votare în beznă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţiile de votare din cartierele CAM şi Griviţa au rămas fără energie electrică
Secţiile de votare din cartierele CAM şi Griviţa au rămas fără energie electrică

Mai multe secţii de votare din cartierele CAM şi Griviţa, din municipiul Târgu-Jiu, au rămas fără energie electrică la prima oră a dimineţii, chiar la începerea procesului de votare.

La trei dintre secţii, unde începuse deja votarea, s-a luat măsura să se oprească până la remedierea defecţiunii. „S-a întrerupt procesul electora în jur de 15 minute“, a spus Gheorghiţa Eftenoiu, preşedinta Biroului Electoral Judeţean.   Membrii secţiilor de votare nr. 35, 41 şi 57 i-au întâmpinat pe alegători cu lanternele.
Dan Popescu, purtătorul de cuvânt al CEZ, a precizat că, la ora 7,05,  s-a produs o defecţiune la postul de transformare nr. 51 din  municipiul Târgu Jiu. Pana de curent a afectat străzile cuprinse în perimetrul format de străzile  Griviţa – Casa de Cultură –  1 Mai Vest – Zona Debarcader. „Echipele CEZ Distribuţie au intervenit imediat pentru remedierea defectului şi reluarea furnizării energiei electrice, majoritatea consumatorilor fiind realimentaţi începând cu ora 07:30“, a spus Dan Popescu. O problemă deosebită s-a constatat la secţia de la Casa de Cultură, unde energia electrică a fost întreruptă timp de o oră.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite