Târgu-Jiu: Munteanu: „La Târgu Jiu orice rezultat favorabil e bun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Munteanu: „La Târgu Jiu orice rezultat favorabil e bun”
Târgu-Jiu: Munteanu: „La Târgu Jiu orice rezultat favorabil e bun”

Oţelul lui Dorinel Munteanu a plecat cu toate cele trei puncte de la meciul cu Pandurii, antrenorul apreciind că victoria a reprezentat munca întregii echipe. Tehnicianul oţelarilor a lăudat şi prestaţia celor de la Pandurii considerând echipa lui Cârţu ca fiind una foarte puternică.

Antrenorul oaspeţilor de la Galaţi era bucuros pentru victorie după meciul de aseară. Dorinel nu şi-a criticat jucătorii chiar dacă echipa sa a început meciul mai greu şi nu a avut probleme din primele minute: „Sunt foarte bucuros de acest rezultat care reprezintă munca unei întregi echipe care a crezut din primul şi până în ultuimul în victorie. Deşi am început partida foarte prost şi am primit un gol în primul minut, echipa mea nu s-a demoralizat şi a dat dovadă de caracter în ciuda problemelor pe care le avem. E meritul unei echipe care s-a determinat, a crezut  şi a muncit foarte mult pentru a obţine victoria.” Munteanu a apreciat că golul primit de Oţelul a fost cel mai rapid gol primit de o echipă a sa în cariera de antrenor.

Puncte importante pentru Oţelul

 Punctele obţinute pe terenul celor de la Pandurii sunt considerate a fi foarte importante mai ales că la Târgu Jiu pierduseră anterior CFR şi FC Vaslui: „Pentru noi sunt trei puncte foarte, foarte importante şi cu atât mai importante cu cât am avut azi în faţă o echipă puternică şi care a început bine campionatul. Pandurii a câştigat aici contra CFR-ului şi Vasluiului, echipe care sunt pretendente la titlu. Asta mă face să mă bucur mai mult de cele trei puncte. Mai dulce e această victorie ţinând seama că Pandurii a început foarte bine campionatul şi a câştigat acasă contra celor de la CFR.” După meci Munteanu a precizat că şi un egal l-ar fi mulţumit la Târgu Jiu: „Ne-ar fi mulţumit şi un egal aici, la Târgu Jiu orice rezultat favorabil e bun. Mă mulţumeam şi cu o remiză dar am obţinut trei puncte meritate. Au fost momente bune şi ale pandurilor dar am avut şi noi momente bune.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite