Bărbatul care şi-a omorât prietenul din copilărie pentru că a refuzat să mai stea la birt a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Loredan Toma l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe prietenul său până când l-a lăsat fără suflare. Evenimentul a avut loc pe 18 iulie, pe marginea unui drumului din satul Frumuşei, al comunei Licurici.

Tribunalul Gorj va stabili pedeapsa pentru bărbatul judecat perntru comiterea infracţiunii de omor calificat, prevăzută cu închisoarea de la 15 la 25 de ani de închisoare. „Din probatoriul administrat în faza de urmărire penală a rezultat că la data de 18 iulie 2011, la ora 11.30, în timp ce se aflau în drumul public din satul Frumuşei, comuna Licurici, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a aplicat victimei Z.G. lovituri cu pumnul şi picioarele, în mod repetat, în zona capului şi toracelui, producându-i leziuni traumatice foarte grave, în urma cărora victima a decedat după câteva minute”, se precizează în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cei doi bărbaţi, amândoi în vârstă de 37 de ani, se cunoşteau din copilărie, între locuinţele lor fiind o distanţă de aproximativ 100 de metri, fiind şi rude îndepărtate. Mergeau împreună să muncească pe la vecini, dar şi să consume băuturi alcoolice prin localuri. După ce l-a omorât în bătaie pentru că a refuzat să mai stea la birt, Florin Loredan Toma a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv.
       

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite